måndag 31 mars 2014

Baggerudsträffen!

Vilken helg det har varit, helt fantastisk och rolig. Många nya bekantskaper har det blivit kanonkul.
Vi var ca 17 st som träffades för att trolla i baggerud. 7 båtar torsdag-söndag.
Jag åkte upp lite tidare å va där onsdagkväll och förberedde för torsdagens fiske.

Torsdag: upp i ottan och vänta in min Gast Andreas Danielsson från karlstad. Marko team soumi kom också på morgonen så vi gick ut ihop.Andreas och jag, Vi hade aldrig träffats förut så det skulle bli spännande att åka ihop. Å det gick kanon, Roligt att ha med sig lite okända i båten, vi funkade kanon ihop. Vi hade bra fiske. 7 lax i båten (dock för små) så de fick simma åter. 3 bommade. Så lite drillning fick vi känna iallafall.
Under torsdagen så dök droppa Avestagänget in och Henrik Gustafsson (team fis´hermans) från Åmål.
Under kvällen bekanta vi oss över en öl och taggade upp oss med lite laxdrillningar på youtube :)
Fredag:
Då gav vi oss ut allihopa på vänern/baggerud å jaga silver. Vi hade en intern tävling med vinst till vinnaren av största fisk. Fredagens fiske gick trögt i våran båt, och vissa andra också. Var helt stilla på sjön så kanske en anledning. Vi fick 2 för små och 2 bommade på hela dagen. Efter denna dagen gick Sabina (team keskitalo-erkiksson) i land med största fisk på dryga 5 kg. Tar ledningen i tävlingen.

Lördag:
upp i ottan å ut på vattnet igen ock hoppas denna dagen ger lite bättre resultat. Vi fick en godkänd på 75 cm ett par för små, annars dött. och lika så sjön. Härligt väder har det minsann varit och underbara dagar på sjön.
Efter denna dagen gick Marko (team-soumi) iland med största fisk på ca 5 kg den med. 

Daniel med våran lax för dagen.
Söndag:
Denna dagen gav vi oss ut riktigt tidigt då vi alla skulle köra halvdag för att sedan resa hem. Även helt stilla på sjön denna dagen och det nappade dåligt. Hade hugg på planern, när jag skulle ta spöt så kroga det i det andra spöt och plumsa i vattnet.... jävla skit!!! Tappade dessutom fisken, ännu mera jävla skit!!! Bara å svära lite å rigga ut igen. 
vid tio tiden fick Daniel napp på sin sida. Denna var stor å han fick kämpa för att drilla in den.
Vi gick i land med största fisk på 8,9 kg och 89 lång. En riktig bjässe. Å då hade man redan glömt mitt förlorade spö :)

 Film på drillning nedan




 Hela gänget :)

Vill tacka alla deltagare för en oförglömlig helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar